Beoordelingen

Ik ben Max Caesar,
voordat ik op bijles zat bij Sima ging het erg slecht met wiskunde. Ik haalde de ene onvoldoende na de andere. Sinds november komt Sima elke maandag langs om mij bijles te geven. Tot nu toe heeft dat erg geholpen. Ze legt alles op een rustige en prettige manier uit. Ik haal nu veel betere cijfers en ben hier erg blij mee.

 

Ik ben Jet en ik heb bijles wiskunde van Sima. Ze legt rustig op een fijne manier uit waardoor je het goed begrijpt.

 

 

 

 

 

Dit is Loek. Loek heeft vorig jaar bijles gehad in scheikunde. Hij zat in 5 havo op het Beekdal College in Arnhem. Loek slaagde voor dit vak in het eerste tijdvak en studeert momenteel op de HAN in Arnhem.

 

 

 

 

 

Lees hieronder nog meer beoordelingen van onze leerlingen en/ of hun ouders;

Heel tevreden

★★★★★
5 5 1
Sima komt al een aantal jaar bij ons thuis voor bijlessen scheikunde voor onze zoon. Sinds kort geeft ze ook bijles wiskunde A aan onze dochter. We zijn blij met haar rust en inzet, ze komt afspraken prima na. Wij zijn heel tevreden.

Top!!!

★★★★★
5 5 1
Ik heb met behulp van dit bijlesinstituut enorme sprongen vooruit gemaakt, waardoor ik veel zekerder mijn examens inga. Ik zou iedereen die moeite heeft met scheikunde of natuurkunde (wiskunde niet gevolgd) aanraden om gebruik te maken van deze service!

Super!

★★★★★
5 5 1
Door de bijlessen scheikunde van Bijlesinstituut Talent ben ik flink vooruit gegaan met scheikunde. Binnenkort is het eindexamen waar ik nu met veel vertrouwen in ga! Zeker een aanrader!

Bijles scheikunde

★★★★☆
4 5 1
Fijne lessen, sinds ik bijles van Sima heb gaan mijn cijfers erg omhoog. Ik heb nu ook veel vertrouwen in het eindexamen scheikunde.

Bijles

★★★★★
5 5 1
Zij kan op een hele rustige en heldere manier uitleggen, echt een aanrader!

Bijles scheikunde

★★★★★
5 5 1
Sima legt super fijn uit. Ze legt alles met veel geduld uit en benaderd vooral de postitieve kanten die door de lessen verbeterd zijn. Door de bijlessen scheikunde heb ik ook meer vertrouwen gekregen in de toetsen.

Komt altijd haar afspraken na

★★★★★
5 5 1
Rustig, duidelijk, toegankelijk en uitleg op verschillende niveaus. Sima helpt onze dochter met scheikunde. Ze komt altijd haar afspraken na. Wij zijn allemaal heel tevreden over Sima. Ze geeft ook goede adviezen aan onze dochter over hoe ze het beste kan leren.

Heel fijn

★★★★★
5 5 1
Ik vond de bijlessen van Sima heel erg fijn. Ze heeft in 3 bijlessen alle stof waar ik niks van begreep goed uitgelegd. De uitleg was duidelijk en overzichtelijk en ze had hele fijne tips voor het leren en maken van het proefwerk. Ik ben voor het zelfde H van scheikunde van een 3,3 naar een 7,6 gegaan. Dank je!

Leuke afwisselende lessen

★★★★☆
4 5 1
Heb lang bijles gehad van Sima, waren leuke afwisselende lessen en heb mede hierdoor ook mijn examen gehaald!

Bijles Sima

★★★★★
5 5 1
Sima kan heel goed bijles geven. Ze legt het met alle rust uit en dat is fijn want ik heb vaak bijlessen gehad waar ze snel door het stof heen gingen, en dat is niet zo fijn.

Ruime voldoende gehaald

★★★★☆
4 5 1
Onze dochter heeft een groot probleem met alle "logische" vakken. Daarnaast heeft zij last van faalangst en geeft zij snel op, met het idee dat het toch nooit goed komt. Sima heeft, los van haar kennis en kunde, de gave om iemand het zelfvertrouwen te geven dat nodig is om de vakken te beheersen. Zij moedigt onze dochter aan het zelf uit te vinden en reageert met veel geduld en positieve feedback. Na de bijles met Sima heeft onze dochter in plaats van een 3.8 voor wiskunde een ruime voldoende gehaald en zelfs wel eens een 8.

Bijles scheikunde

★★★★★
5 5 1
2 maanden voor mijn eindexamen schoot ik flink in de stress door scheikunde. Mijn moeder is op zoek gegaan naar bijles en kwam uit bij Sima. Sima legt op een hele rustige en duidelijke manier uit waardoor het overzicht duidelijk is. Zonder Sima had ik geen 5,9 voor mijn examen kunnen halen. Ontzettend tevreden over de bijles!

Bijles wiskunde en natuurkunde

★★★☆☆
3 5 1
Bedankt voor de bijles, wij zijn heel tevreden. Onze dochter heeft nu hele goede cijfers. Nogmaals bedankt.

Bijles zoon

★★★★★
5 5 1
Sima heeft mijn zoon heel goed begeleid in scheikunde en natuurkunde. Met een hele rustige en vooral motiverende werkwijze heeft zij het voor elkaar gekregen dat mijn zoon is geslaagd! Hoofddoel was om in ieder geval zijn examen te halen. Ook toen mijn zoon het even niet meer zag zitten, nam Sima de tijd om met hem hierover te praten. Dus ook op het sociale vlak neemt ze de tijd. Ik kan iedereen Sima aanraden. Ze heeft ongeveer 2 lesjaren bijles thuis gegeven en tijd was geen probleem.

Heel prettig

★★★★☆
4 5 1
Onze zoon heeft dankzij de bijles van Sima goede cijfers voor zijn PTA scheikunde en natuurkunde. Sima is duidelijk in haar uitleg, komt haar afspraken goed na en is flexibel. Wij zijn heel tevreden en kunnen haar zeker bij u aanbevelen! Dank, Sima!

Bijles Sima

★★★★★
5 5 1
Heel erg blij met de bijlessen van Sima. Ze legt het rustig en goed uit. Echt een aanrader!

Ik haal nu veel betere cijfers

★★★★★
5 5 1
Ik ben Max Caesar, Voor dat ik op bijles zat bij Sima ging het erg slecht met wiskunde. Ik haalde de ene onvoldoende na de andere. Sinds november komt Sima elke maandag langs om mij bijles te geven. Tot nu toe heeft dat erg geholpen. Ze legt alles op een rustige en prettige manier uit. Ik haal nu veel betere cijfers en ben hier erg blij mee.

Zelf een beoordeling schrijven? Vul dan het formulier hieronder in.

Waardering

wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem