Onderbouw

Als enthousiaste docent geef ik ruim twee jaar bijles aan onderbouw-leerlingen. Daarnaast heb ik ervaring als huiswerk- en studiebegeleider en ben ik reken-docent geweest in de onderbouw van het vmbo. In samenwerking met Bijlesinstituut Talent begeleid ik daarom leerlingen uit de onderbouw.

Het begeleiden van onderbouw -leerlingen vereist een eigen aanpak. Deze leerlingen zitten in een andere levensfase dan bovenbouwleerlingen en hun wiskundige ontwikkeling vergt andere aandacht. Bij Bijlesinstituut Talent zijn wij ons bewust van een aantal belangrijke punten en geven hier nauwgezet aandacht aan:

1) Het uitstralen van enthousiasme en vergroten van interesse voor wiskunde.
2) Betrokkenheid en het oprecht interesseren voor behaalde resultaten.

Met mijn ervaring weet ik als geen ander om wiskunde daarmee niet alleen begrijpelijk maar ook interessanter te maken voor onderbouw leerlingen. Deze kennis en ervaring maakt ons als bijlesinstituut zo uniek!

Trainingslocatie:


wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem wiskunde scheikunde natuurkunde bijles arnhem